sábado, 14 de marzo de 2015

Hattori el Ninja

Resultat d'imatges de pikatchu
És interessant analitzar les diverses formes d'assassinar al llarg de la història.

Us els exemplificarem amb el samurai i el ninja o shinobi, els dos arquetips de guerrers del Japó medieval. Mentres el primer actua més a l'estil Tirant Lo Blanc, atacant sempre de cara, i avisant de les seves intencions, el ninja en canvi utilitza arts marcials molt més refinades, centrant-se en l'eficiència i no en l'honorabilitat.

El ninja té el millor del guerriller, el terrorista i l'espia corporatiu. La seva habilitat no consisteix en un combat frontal, sinó en l'ús de subterfugis, infiltració i sabotatge per obtenir els seus objectius.

La pròxima vegada que penseu en aquest noi tan maco d'ulls rodons, boca grossa i galtes espirals, recordeu que sap com assassinar-vos de les maneres que suposen menys perill, esforç, i enrenou, i desaparèixer abans que sapigueu qui us ha assassinat.

De la mateixa manera, hi ha assassins de la pastanaga que van pel carrer cridant el nom de la seva víctima, i altres que utilitzen la seva astúcia per a assassinar el màxim de gent possible en el mínim de temps i esforç.

Així doncs, si no teniu clar per on començar la massacre aquest any, us donem algunes pistes (clickeu l'enllaç per a més info):



-Podeu buscar les pistes d' Ovidi l'Oracle per a obtenir més informació de la vostra víctima. (Aquest any Ovidi l'Oracle està de vacances, així que difícilment el trobareu)

-Podeu assassinar l'Home-Ànec  per a obtenir més informació de la vostra víctima

-No oblideu visitar la narració de la partida per assabentar-vos del que passa!

-Descobriu els Números d'Agent de tothom qui pugueu! Utilitzeu-los per a situar-vos dins el Gran Cercle! (Aquest any no us diem el número d'Agent, però podeu endevinar-lo o descubrir-lo si sou astuts!)

-Diuen que podeu tornar a la vida després d'assassinats amb l'ajuda d'Esther l'Esperitista  !! (Aquest any, Esther està de vacances, així que difícilment la trobareu)

-No oblideu portar sempre a sobre la Targeta Criminal !

-Pregunteu a l'Home-Ànec per la Prova del Pantà!

-Recordeu que mirar sovint el correu electrònic i el blog us pot donar un munt de pistes!

-Hi haurà un premi per a qui entregui més imatges (fotos i videos) de com assassina el seu objectiu. Les penjarem al blog i riurem i apendrem dels millors assassins.

-Ha aparegut un nou personatge, l'Esportista Intrèpida!

-Encara ha d'aparèixer un nou personatge que, juntament amb l'Esportista, us poden revel·lar la major filtració que pogueu imaginar per part d'AntoNeo el Hàcker.

-Aquest any, Scarlett Carson s'ha cansat de perseguir corruptes amb una perruca tant calurosa, i ningú us assassinarà per no portar la Targeta Criminal amb el nom del vostre objectiu. Recordeu que encara que conegueu l'Objectiu heu de dur el paper amb el seu nom, que ser assassinat i no poder entregar l'objectiu és la major deshonra que hi pot haver.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Digues la teva!