domingo, 12 de abril de 2015

Scarlett Carson



Scarlett Carson era una actriu, dramaturga, militant antifeixista, i lesbiana que després del cop d'estat nacionalsocialista al Regne Unit va ser portada al camp de concentració de Larkhille, d'on va aconseguir escapar provocant una explosió als laboratoris on experimentaven amb reclusos polítics.
Des de llavors viu en l'anonimat absolut, realitzant atemptats amb bomba meticulosos contra les estructures i símbols del poder, i assassinats selectius a polítics corruptes i malvats diversos.

A efectes del joc, podríem dir que la principal tasca de Scarlet Carson consisteix en l'execució de tramposos, és a dir, que sempre té preparada una pastanaga per a aquells criminals que incompleixin les regles del joc.

Si se t'apropa Scarlett Carson, més et val portar a sobre la Targeta Criminal (clicka aquí per a saber què és la Targeta Criminal i on obtenir-la)amb el nom de la teva víctima, perquè té llicència per a eliminar-te del joc si no la portes a sobre. Donat que sempre porta posada una cuïrassa de cavaller medieval sota la samarreta, no et servirà de res portar tu també una pastanaga si ets un corrupte!
De debò, més et val no fer trampes!

(Segons algunes fonts, existeixen diverses Scarletts Carson alhora)
(Si la teva víctima és enxampada per Scarlett Carson sense la Targeta d'Objectiu a sobre, Scarlett l'eliminarà de la partida i t'enviarà un correu electrònic amb el nom del teu pròxim Objectiu)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Digues la teva!