domingo, 12 de abril de 2015

Àrbitre del Crim (What the FAQ)

Àrbitre del Crim- Comissió del Crim Lúdic
L'Àrbitre del Crim resol qualsevol dubte de les regles del joc o qualsevol problema que aparegui abans o durant la partida.

Envia-li un correu a                 arbitredelcrim@gmail.com




Tot seguit alguns del dubtes que han aparegut durant la partida:



1
- És possible dur la pastanaga amagada fins al moment de l'assassinat? o és necessari lluir-la mínimament?

- Respecte aquest dubte, pots amagar-la, però l'ideal sería que la victima la vegi un o dos segons com a minim abans que l'assassinis, perquè tingui temps de demanar clemència, pronunciar unes últimes paraules, o simplement xisclar o provar inútilment de fugir.
Ser assassinat sense veure-ho venir ni una mica és molt poc poètic, i jugant a aquest joc estem fent art, a part de pròpiament assassinar.


2
- És necessari que la pastanaga sigui de debò i tingui fulles? Es  pot assassinar amb una "pastanaga sintètica" de peluix, de cartró, o de plàstic? 

- Respecte a la primera part de la pregunta, la CCL creu que per a fer evident el grau de frescor d'una pastanaga, les fulles hi ajuden molt. Però donat que per causes socioeconòmiques d'ostentació i especulació armamentística durant aquests dies es fa difícil trobar pastanagues amb fulles, acceptem pastanagues sense fulles com a armes reglamentàries.
En canvi, respecte a la segona part de la pregunta, la resposta és rotundament NO. A no ser que siguis capaç d'aconseguir una pastanaga sintètica indistingible d'una pastanaga real sota estudi forense, no es tracta d'una arma reglamentària sinó una simple imitació de joguina inútil a efectes de la partida.

3
-És necessari informar a l'Àrbitre del Crim quan assassino algú, o quan m'assassinen?

- Si, es obligatori enviar-nos un mail el més ràpid possible quan has matat a algú, amb el seu nom. (arbitredelcrim@gmail.com)


4
- He assassinat el meu Objectiu i no té la seva Fitxa Criminal a sobre. Què faig?

-Primerament l'hi dius que ha comès una greu falta del funcionament del joc.
Després l'hi demanes que siusplau et porti la Fitxa el més ràpid possible, ja que sense la Fitxa la partida queda per a tu aturada. Com hem dit abans, hauràs d'enviar-nos un mail, en cas de no tenir la targeta de la teva víctima, ens ho comentes, i en fas una de nova amb la següent víctima.


5
- Puc fer aliances amb altres jugadors?

-Pots , sempre que no incompleixis les regles del joc, especialment les següents:
1-No pots intercanviar la teva Targeta Criminal amb la d'un altre jugador  (això destruiría la supersimetría de l'Univers), per tant, no pots assassinar l'Objectiu d'un altre Jugador.
2-Si et toca com a Objectiu el teu aliat, no tens més remei que assassinar-lo, ja que si no ell t'acabarà assassinant a tu (o la partida no s'acabarà mai.)
3-Més enllà d'això pots fer els negocis, conspiracions i trames que desitgis amb els altres jugadors per aconseguir els teus objectius.

6
 

-Sé qui em vol assassinar, ¿puc assassinar-lo?

-NO. Només pots assassinar el teu objectiu, ni el teu assassí, ni els objectius dels teus amics, ni els jugadors que no et cauen bé. De fer-ho destruiríes la supersimetría de l'Univers, i el joc es col·lapsaría sobre si mateix.
A més, al assassinar algú l'hi has de mostrar la targeta amb el seu nom, cosa que no pots fer si no és el teu objectiu.


7
-Si li tiro la pastanaga a la meva victima i per casualitats de la vida acerto, conta com que lhe matat?

-
Si, sempre i quant l'impacte sigui clar i directe: si només rossa amb el teu objectiu, l'hauràs de recollir i embrutar-te les mans rematant-lo tu mateixa.
A més, la teva víctima t'he de reconèixer com a actor material del Crim, i heu de fer el tràmit corresponent (que et dóni la targeta i et digui el seu número d'Agent)
No us feu mal eh!! Que sabem que esteu molt bojos!!



1 comentario:

  1. El destí m'ha atorgat la meva mundialment reconeguda Llicència per matar.

    De fet, ja podria assassinar el meu objectiu abans de l'inici de la partida. No ho faré, perquè també sóc un mundialment reconegut gentleman. Però no per falta de ganes.

    Aneu amb compte. Em trobareu a la barra bevent Martini. Sacsejat, no remenat.

    Bond, James Bond

    ResponderEliminar

Digues la teva!